• Activiteiten

Na het succes van vorig jaar heeft de St. Janschool dit jaar weer meegedaan aan de Avondvierdaagse Westerpark. Maar liefst 300 kinderen hebben zich ingeschreven en met de hulp van een groep enthousiaste ouders hebben we ook deze editie tot een groot succes gemaakt! Nieuw waren dit jaar de hesjes, wat de herkenbaarheid verhoogde. Ten opzichte van vorig jaar waren er vooral meer kinderen uit groepen 1/2 en groep 8. Iedereen bedankt voor het enthousiasme!

thumbnail PHOTO 2024 06 06 18 25 28 2 copy

Het hoogtepunt was natuurlijk de pauzestand ongeveer halverwege de route van de 5KM. Elke avond stond hier de limonade en water klaar en wat lekkers voor de kinderen en de begeleiders.

De organisatie wil graag benadrukken dat we dit voor het grootste deel hebben te danken aan onze fantastische sponsoren:

· Vele donaties van ouders

· Strafrechtadvocatuur Appel ook dit jaar weer met heerlijke appels

· STACH heeft gezorgd voor de chips en dropjes

· Albert Heijn oa. ontbijtkoek, limo en eierkoeken

· Bloemist Bloemenhoek Admiraal voor de mooie bloemen bij de finish

· En een speciaal woord van dank aan Smaakwinkel Ottavi voor de heerlijke cannoli’s en de worstjes voor de ouders

Het zou heel tof zijn als we deze hardwerkende ondernemers steunen door er af en toe iets lekkers te kopen of je te laten verdedigen in een strafzaak! #buylocal

Bedankt aan alle lopers voor het meedoen en de leuke reacties!

Fanny, Janneke en Bart

PHOTO 2024 06 03 19 09 43 thumbnail PHOTO 2024 06 04 18 28 07 copy